Vše špatné je i v něčem málo i dobré...

06.04.2016 02:27

(Původně psáno :  20.11.2015, tzn. před teroristickými útoky v Bruselu…)
 

Jak se říká, vše špatné je v něčem dobré…

- Berme proto teroristické útoky islamistických teroristických radikálů v Evropě i jako varování do budoucna, kdy je velká pravděpodobnost, že přijdou ještě horší věci a připravme se jako celek, ať nejsme opět nepřipravení a zaskočeni…
A to vše začíná sbíráním informací, vlastního zájmu o vytváření si svého názoru a diskuzí...
To je totiž první krok...
A je skutečně nejvyšší čas dát hlavy dohromady a začít situaci nějak rozumně řešit ohledně islámského terorismu a multikulturalismu v Evropě, jakožto i jiné a blízké a podobné problémy…
- Proto v něčem, jestli se to tak dá říct a napsat, shledávám i „užitečné“ teroristické útoky islamistických radikálů v Paříži, v Bejrútu, atd.
A to i také v tom, že to vypadá, že lidé se KONEČNĚ začínají zajímat i o věci hlubší, významnější a koneckonců i z dlouhodobého hlediska MNOHEM pro nás všechny důležitější, než pouze jen naplňování a plánování jejich vlastních a osobní zájmů a tužeb, které jsou - ruku na srdce – dost často tak přízemní, sobecké a omezené… -
 Jako kdo s kým spal anebo co opakují za filmy či nové seriály v televizi či jiné drby hodné bulváru…
Mluvím z vlastní zkušenosti…
- Kolikrát jsem musel vyslyšet od svých blízkých a známých lidí již před 10 lety, že multikulturalismus v Evropě se nás netýká, že Islám je daleko anebo že „mám jen 20 vteřin“, abych se o této problematice bavil, jinak mě vypískají anebo přeruší, abych držel už hubu, že je to moc nezajímá...
Ale nechme toho…
- Vypadá to, že se lidé začínají zajímat totiž i o jiné lidi a jejich potřeby, zájmy, myšlení, sny, naděje, plány (zkrátka jejich životy) než jen pouze o jejich vlastní omezené touhy v rámci jejich města, případné blízkého okolí či kraje…
Ale nechci předbíhat…
Je dost často možné, že tito novodobí „ochránci práv a civilizace i jiní krátkodobí odborníci“ s nejbližším mistrovstvím světa v hokeji nebo fotbale nebo i jiným sportovním svátkem nebo událostí či snad premiérou nějakého komerčního „megafilmu“ z Hollywoodu, o své nadšení o empatii a o poznávání jiných prostých a obyčejných lidí, jejich kultur, jejich náboženství a civilizací, které je samotné, ať chtějí či nechtějí, také ovlivní a BUDOU ještě ovlivňovat, přímo i nepřímo v budoucnu, rychle přijdou anebo ztratí zájem…
Ale furt lepší něco než nic…
Jen mě mrzí, že někdo nevinný musí umřít, aby se lidé KONEČNĚ začali zajímat…
Tak snad toto víceméně všeobecné nadšení, kdy lidé diskutují a zajímají se, vydrží co nejdéle pro dobro nás všech…

Uvidíme…

 

 

Diskusní téma: Vše špatné je i v něčem málo i dobré...

Datum: 08.06.2018

Vložil: AlbertCrind

Titulek: How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

The prostate gland is central to the portion of a male's reproductive :. It secretes fluids that help the transportation and activation of sperm. The prostate related is found just as you're watching rectum, below the bladder and surrounding the urethra. When there is prostate problem, in most cases really really irritating and inconvenient for the patient as his urinary method is directly affected.

The common prostate health conditions are prostate infection, enlarged prostate and cancer of the prostate.



Prostate infection, also called prostatitis, is the most common prostate-related symptom in men younger than 55 years of age. Infections of the prostate are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis will be the least common of most types of prostate infection. It is brought on by bacteria based in the large intestines or urinary tract. Patients may go through fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated through the use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to relieve the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is a condition connected with a particular defect inside the gland along with the persistence presence of bacteria inside urinary tract. It can be brought on by trauma to the urinary tract or by infections received from other regions in the body. A patient may feel testicular pain, small of the back pains and urination problems. Although it is uncommon, it could be treated by removal in the prostate defect as well as the utilization antibiotics and NSAIDs to help remedy the inflammation.

Non-bacterial prostatitis makes up about approximately 90% coming from all prostatitis cases; however, researchers have not yet to determine the causes of these conditions. Some researchers believe chronic non-bacterial prostatitis occur because of unknown infectious agents while other believe intensive exercise and lifting could cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, a suitable diet is important. These are some with the actions and also hardwearing . prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is necessary for health and wellness and it will also maintain your urinary track clean.

2. Some studies advise that several ejaculations a week will assist you to prevent prostate cancer.

3. Eat red meat sparingly. It has been shown that consuming greater than four meals of beef a week will heighten the risk of prostate diseases and cancer.

4. Maintain a suitable diet with cereals, vegetable and fruits to be sure sufficient intake of nutrients needed for prostate health.

The most important measure to consider to make sure a normal prostate is always to go for regular prostate health screening. If you are forty yrs . old and above, you need to opt for prostate examination at least once a year.

Přidat nový příspěvek